Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: dikenal → kaloka (2), geografis → géografis, motto → sesanti
(éjaan, replaced: Protestan → Protèstan)
(éjaan, replaced: dikenal → kaloka (2), geografis → géografis, motto → sesanti)
|nickname =
|settlement_type = [[Kabupatèn]]
|mottosesanti = ''REOG (Resik Endah Omber Girang Gemirang)''
|image_skyline =
|imagesize =
[[Gambar:Reog Ponorogo Indonésia.jpg|thumb|240px|Reog Ponorogo|Reog Ponorogo]]
'''Kabupatèn Panaraga''' (utawa ing éjaan [[basa Indonésia]] katulis ''Ponorogo'') iku kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]], kutha [[Panaraga]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné. Kabupatèn iki ana ing sisih kulon [[Jawa Wétan|Provinsi Jawa Wétan]].
Kabupatèn Ponorogo dikenalkaloka ''Kutha Reyog'' amargi laladan iki ya iku laladan asal saka kesenian Reyog sing wis dikenalkaloka teka mancaNagara.
== Géografi ==
111° 17’ - 111° 52’ [[Bujur wétan]] lan 7° 49’ - 8° 20’ [[Lintang kidul]]. Wates wewengkon Kabupatèn Panaraga ya iku;
|kulon=[[Kabupatèn Pacitan]] {{br}} [[Kabupatèn Wanagiri]]
}}
Jarak Ibu Kutha [[Panaraga]] karo Ibu Kutha Provinsi [[Jawa Wétan]] (Surabaya) +/- 200 Km menyang arah Wétan lan menyang Ibu Kutha Nagara ( Jakarta ) +/- 800 Km menyang arah kulon. Kabupatèn Panaraga dibagi 2 sub area, ya iku area dataran dhuwur ya iku kacamatan [[Ngrayun]], Sooko dan Pulung lan Kacamatan Ngebel sisané ya iku laladan dataran cendhak. Kali sing liwat ana 14 kali sing dawané udakara 4 teka 58 Km. Fungsi kali iki ya iku sumber [[irigasi]] kanggo papan tetanèn.<ref name="geografisgéografis">[http://www.ponorogo.go.id/web2/ponorogo/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=101&Itemid=473 "Letak Geografi"], diakses tanggal 12 Juli 2011.</ref>
 
== Pamaréntahan ==
 
== Uga delengen ==
* [[Pratélan LaladanDaerah Tingkat II]]
* [[Réyog]]moto panaraga ya iku ponorogo mukti wibawa
 
{{Jawa Wétan}}
 
[[Kategori:Pratélan LaladanDaerah Tingkat II]]
[[Kategori:Kabupatèn ing Jawa Wétan]]
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonésia]]
352.737

besutan