Mill en Sint Hubert: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, persegi → pasagi, Propinsi → Provinsi (4), propinsi → provinsi (4)
(→‎Latar wuri: éjaan & cithakan using AWB)
(éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, persegi → pasagi, Propinsi → Provinsi (4), propinsi → provinsi (4))
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[PropinsiProvinsi ing Walanda|PropinsiProvinsi]]: || [[Brabant Lor|''Noord-Brabant'' (Brabant Lor)]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometerkilomèter persegipasagi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Padunung]]: || ... <small>(1 November 2007)</small>
|}
 
'''Mill en Sint Hubert''' iku ''[[gemeente]]'' ing [[propinsiprovinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]].
 
==Latar wuri==
PropinsiProvinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda iku saka 12 propinsiprovinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wewengkoné. PropinsiProvinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring propinsiprovinsi. Dadi propinsiprovinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
{{GemeentenNoord-Brabant}}
348.872

besutan