Provinsi Ferrara: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: antara liya → antarané, Mei → Mèi, Propinsi → Provinsi (8), propinsi → provinsi (2)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, References → Réferènsi, Referensi → Réferènsi)
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, Mei → Mèi, Propinsi → Provinsi (8), propinsi → provinsi (2))
{{Infobox_ProvinceIT |
fullname = PropinsiProvinsi Ferrara|
name = Ferrara |
region = [[Emilia-Romagna]] |
}}
[[Gambar:Ferrara mappa.png|thumb|right|250px|Peta Ferrara]]
'''PropinsiProvinsi Ferrara''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Ferrara'') iku [[PropinsiProvinsi Italia|propinsiprovinsi]] ing ''regione'' [[Emilia-Romagna]], [[Italia]]. Kutha krajané ya iku [[Ferrara]].
 
Jembar wewengkon 2,632&nbsp;km², lan total populasi 349,774 (2005). Ana 26 ''[[comuni]]'' (singular: ''[[comune]]'') ing propinsiprovinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]</ref>, delengen [[Comuni ing PropinsiProvinsi Ferrara]]. Ing tanggal [[30 MeiMèi]], [[2005]], komunitas utama miturut cacahing padunung antara liyaantarané:
 
{| class="wikitable"
{{Emilia-Romagna}}
{{Italia}}
{{PropinsiProvinsi Ferrara}}
 
[[Kategori:PropinsiProvinsi Italia|Ferrara]]
[[Kategori:PropinsiProvinsi Emilia-Romagna|Ferrara]]
[[Kategori:PropinsiProvinsi Ferrara| ]]
 
 
352.737

besutan