Kuran: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Peranganing Al Qur'an: éjaan, replaced: luwih saka → punjul
(éjaan, replaced: Al-Quran → Kuran (4), antarane → antarané, badhe → badhé, beda → béda , Daftar → Pratélan, dene → déné (2), Dene → Déné, dereng → dèrèng, Dhaptar → Pratélan, dipun → dipun (8), dipunginakaken → dipun...)
(→‎Peranganing Al Qur'an: éjaan, replaced: luwih saka → punjul)
Wonten malih pamilahan kanthi ngrujuk dawa-cekakeipun:
* Assab’uththiwaal (pitung surat kang dawa). Inggih antawisipun Surat Al-Baqarah, Ali Imran, An-Nisaa’, Al-A’raaf, Al-An’aam, Al Maa-idah, lan Surat Yunus.
* Al Miuun, (luwih sakapunjul satus ayat), inggih antawisipun Surat Hud, Yusuf, Mu'min, lan sapiturute.
* Al Matsaani, (kurang saka satus ayat), inggih antawisipun Al-Anfaal, Al-Hijr, lan liya-liyané.
* Al Mufashshal, (surat-surat cekak), inggih antawisipun Adh Dhuha, Al-Ikhlas, Al-Falaq, An-Nas, lan liyan-liyané.
352.737

besutan