Düsseldorf: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Bagian → Pérangan (2), bagian → pérangan
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: Bagian → Pérangan (2), bagian → pérangan)
! colspan="2" | Data dasar
|- style="background: #ffffff;"
| ''[[Daftar Nagara BagianPraja Jerman|Bundesland]]'': || [[Nordrhein-Westfalen]]
|- style="background: #ffffff;"
| ''[[Regierungsbezirk]]'': || [[Regierungsbezirk Düsseldorf]]
|}
 
'''Düsseldorf''' utawa '''Duesseldorf''' iku kutha krajan [[Daftar Nagara BagianPraja Jerman|nagara bagianpraja]] [[Nordrhein-Westfalen]] ing [[Jerman]]. Kutha iki dumunung watara 35 km ing sisih kidul [[Köln]] ing [[Kali Rhein]].
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan