Jago: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
'''Pitik jago''' ya iku sebutan kanggo [[pitik]] (''Gallus gallus'') diwasa kang lanang. Dene pitik wadon diarani [[babon]].
 
Pitik jago nduwèni awak kang bedha lan ora tinemu ing pitik babon utawa [[kuthuk]]. Ciri iku mau ana nalika pitik lanang wis diwasa, kayatakaya ta :
* [[Jengger]] kang luwih dawa/gedhe tinimbang babon
* Nduwéni [[lancur]], ya iku wulu buntut kang dawa
352.737

besutan