Kéwan nggayemi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Alat Pencernaan: éjaan, replaced: kadosta → kados ta
(→‎Mékanisme Pencernaan: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
(→‎Alat Pencernaan: éjaan, replaced: kadosta → kados ta)
== Alat Pencernaan ==
 
Kéwan pemamah biak nggadhahi alat pencernaan, kadostakados ta rongga lambé ([[untu]]), [[esophagus]], [[lambung]], kaliyan [[usus]].<ref name="internet1"/> Untu ruminansia wonten jinis untu geraham ingkang ageng. Untu punika ginanipun kanggé nggiling kaliyan nggiles, sarta mamah sesuketan ingkang ngandhut [[selulosa]] ingkang awrat dipuncerna.<ref name="internet1"/>
 
Rantaman untu sapi :
352.737

besutan