Oleaceae: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké
c (Bot: Migrating 41 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q155966 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
*''[[Syringa]]''
| synonyms =
<center>Bolivariaceae <small>Griseb.</small></br /></center>
<center>Forstiereae (Forstieraceae) <small>Endl.</small></br /></center>
<center>Fraxineae (Fraxinaceae) <small>S.F. Gray</small></br /></center>
<center>Iasmineae (Iasminaceae) <small>Link</small></br /></center>
<center>Jasmineae (Jasminaceae) <small>Juss.</small></br /></center>
<center>Lilacaceae <small>Ventenat</small></br /></center>
<center>Nyctantheae (Nyctanthaceae) <small>J.G. Agardh</small></br /></center>
<center>Syringaceae <small>Horan.</small></center>
| color = lightgreen
}}
'''Suku mlathi-mlathian''' utawa '''Oleaceae''' iku [[familia|suku]] [[tetanduran]] sing kapérang saka 24 [[genus|marga]] lan watara 600 [[spesies]] tanduran.
 
Sapérangan ciri saka suku Oleaceae:
*bakal woh numpang
*wohé woh kendaga sing pecah kanthi mbelah ruang, sok-sok arupa woh buni utawa woh watu
*wiji biasanéracaké duwé [[endosperma]].
 
{{commons|Oleaceae}}
{{botani-stub}}
 
[[Kategori:Oleaceae| ]]
 
 
{{botani-stub}}
352.737

besutan