Ijma: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: netepaké → ngukuhaké
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
(→‎top: éjaan, replaced: netepaké → ngukuhaké)
{{Ushul fiqih}}
'''Ijma'''' iku maknané kesepakatan, yakuwi kesepakatan para ulama sajeroning netepakéngukuhaké sawijining hukum sajeroning agama alandhesan [[Al-Qur'an]] lan [[Hadits]] ngenani sawiji perkara sing kedadéyan.
 
== Uga delengen ==
352.730

besutan