Kuran: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → ., sanesipun → sanèsipun (2)
(→‎Kodifikasi AlQur'an lan Ngrembakane: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
(éjaan, replaced: . → ., sanesipun → sanèsipun (2))
== Dasanama Al Qur'an ==
{{Islam}}
Ing kitab suci punika ugi wonten katrangan bilih Al Qur'an uga nggadahi dasanama utawi sebutan-sebutan sanesipunsanèsipun. Ing basa Indonésia dipunwastani Sinonim utawi persamaan tembung.
* Al-Kitab, QS(2:2),QS (44:2)
* Al-Furqan (kang mbedakake bener luput): QS(25:1)
* Al Qur'an nuntut supados piyantun Islam pitados bilih kitab-kitab punika wonten QS(2:4)
* Al Qur'an tinitah kanggé ngleresaken lan pamawas kitab-kitab sadèrèngipun. QS(5:48)
* Al Qur'an dados referensi kanggé ngicalaken sulaya ing antarané rasul-rasul kang béda . QS(16:63-64)
* Al Qur'an ngleresaken sajarah. Ing kitab pungkasan punika wonten carita-carita ngenani umat lan uga rasul-rasul kapungkur. Ing sawetara carita, wonten ingkang boten sami kaliyan menapa ingkang sinerat ing kitab sanesipunsanèsipun.
 
== Prosés tumuruning ==
352.737

besutan