Amber Rose: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2)
(→‎Filmografi: éjaan, replaced: Judul → Judhul)
(éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2))
{{Orphan|date=Oktober 2016}}
 
'''Amber Rose''' (born '''Amber Levonchuck'''; October 21, 1983),<ref name="Coming up Rose">{{Cite web}}</ref> yaikuya iku modèl, paraga filem, lan juru desain fashion saka Amérika.
 
== Babad Urip ==
Amber Levonchuck lair tanggal 21 Oktober taun 1983 ing [[Philadelphia]], [[Pennsylvania]], bapaké yaikuya iku Michael Levonchuck, lan ibuké, Dorothy Rose.<ref name="Coming up Rose">{{Cite web}}</ref> DHèwèké iku keturunan saka akèh ras.{{Citation needed|date=August 2016}} Bapaké iku keturunan Irlandia lan Italia<ref name="cloth">{{Cite news}}</ref> Lan ibuké keturunan Cape Verdean lan Sekotlan.<ref name="Coming up Rose"/><ref name="Coming up Rose">{{Cite web}}</ref><ref name="Coming up Rose"/> Dhèwèké duwéni sedulur lanang jenengé Antonio Hewlett.<ref name="Coming up Rose"/> Rose tuwuh ing Philadelphia kidul.<ref name="Coming up Rose">{{Cite web}}</ref>
 
== Filmografi ==
352.737

besutan