Kuran: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Dasanama Al Qur'an: éjaan, replaced: nggadahi → gadhah
(→‎Salin basa: éjaan, replaced: ngélmu → ngèlmu (2))
(→‎Dasanama Al Qur'an: éjaan, replaced: nggadahi → gadhah)
== Dasanama Al Qur'an ==
{{Islam}}
Ing kitab suci punika ugi wonten katrangan bilih Al Qur'an uga nggadahigadhah dasanama utawi sebutan-sebutan sanèsipun. Ing basa Indonésia dipunwastani Sinonim utawi persamaan tembung.
* Al-Kitab, QS(2:2),QS (44:2)
* Al-Furqan (kang mbedakake bener luput): QS(25:1)
352.737

besutan