Badan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: digunakake → digunakaké, sifat → sipat
(→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan)
(→‎top: éjaan, replaced: digunakake → digunakaké, sifat → sipat)
'''Badan''' ya iku pérangan fisik materi manungsa utawa [[kewan]], kang bisa dikontrasake karo [[roh]], [[sifatsipat]], lan [[tindak tanduk]]. Badan kerep digunakakedigunakaké ing konteks ''[[penampilan]]'', [[kasarasan]], lan [[kepatèn]]. Badan sawijining wong kang wis mati diarani '''mayit'''. Badan kéwan kang wis mati diarani '''bathang'''.
 
Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani [[anatomi manungsa|anatomi]].
352.737

besutan