Polen: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Géografi: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing
(éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan (5), Dhaftar → Pratélan (2), Galeri → Gladri, keraton → karaton, Motto → Sesanti, suku bangsa → bebrayan (3), umumé → lumrahé, kabupaten → kabupatèn)
(→‎Géografi: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
 
== Géografi ==
Polen iku nagara sing datar lan pérangan sakapéranganing lemah ngisor [[Éropah]] lor. Nanging ing sisih kidul ana pagunungan [[Beskida]] lan [[Karpatia]].
 
Kali sing paling dawa ing Polen iku [[kali Wisla]] sing mili ngliwati kutha [[Warsawa]].
351.333

besutan