Universitas: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Sajarah: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing
(éjaan, replaced: Dhaptar → Pratélan (2), ilmu → ngèlmu, pelajaran → wulangan)
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
Institusi kaya universitas iki wis ana ing [[Pèrsi]], salah siji sing misuwur ya iku[[Akademi Gundisapur]] lan uga [[Universitas Al Azhar]] ing [[Kairo]], sing dadi universitas paling tuwa ing donya sing isih operasi. Salah siji universitas ing Asia sing misuwur liyané ya iku Universitas Nalanda ing [[Bihar, India]].
 
Saliyané Universitas ana uga sawetara istilah liya sing dadi pérangan sakapéranganing perguruan tinggi ya iku:
* [[Institut]]
* [[Politèknik]]
348.872

besutan