Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Géografi: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing
(→‎Cathetan suku: éjaan, replaced: Catetan → Cathetan)
(→‎Géografi: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
 
== Géografi ==
Sisih kidul wewengkon Kabupatèn Purwareja arupa dhataran cendhèk. Sisih lor arupa pagunungan, pérangan sakapéranganing [[Pagunungan Serayu]]. Ing tapel wates karo DIY, dumunung [[Pagunungan Menorèh]].
 
Purwareja dumunung ana ing jalur utama lintas kidul Pulo Jawa. Kabupatèn iki uga diliwati jalur sepur, kanthi stasiun paling gedhé ing [[Kuthaarja, Purwareja|Kuthaarja]].
352.737

besutan