Desain Grapis: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: gawe → gawé (2)
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: iso → bisa, nang → ana ing (3), Sejarah → Sajarah (2), yaiku → ya iku, asale → asalé)
(éjaan, replaced: gawe → gawé (2))
'''Desain grapis''' utawa rancang grapis iku prosès komunikasi gawegawé elemen visual, koyo huruf, bentuk, lan gaambar sing kanggone digawe nentukno sudut pandang pesan sing arep disampek
ake. Babagan iki ngelibatake proaaàses komunikasi visual.
 
== Sajarah ==
Sajarah desain grafis ga bisa pedhot teko sejarahperkembangan seni rupo. Karenanya, produk komunikasi visual paling tuwo sing tau tinemu ya iku lukisan gua ning Lascaux, [[Prancis|Perancis]], kiro-kiro asalé soko taun 15.000-10.000 SM.<ref>Meggs, Philip B., dan Alston W. Purvis. 2006.</ref> Simbol-simbol sing bentuk e ideogram iki ngembang dadi aksara sing saiki digawe lewat layar gawai. Temuan mesin cetak sing ngembang teko Tiongkok nganti Eropa uga dadi faktor penting gawegawé perkembangan kawitan desain grapis.
 
Henry Cole iku salah sijine uwong sing paling pengaruh ning dunyo pendidikan desain ana ing Inggris, dek e ngomong ana ing pemerintah 
352.737

besutan