Surat Al Ahzab: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: islam → Islam, karana → amarga
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
(→‎top: éjaan, replaced: islam → Islam, karana → amarga)
| Harf-e-Mukatta'at =
}}
'''Surat Al Ahzab''' ([[basa Arab]]:'''الْأحزاب''') punika surat kaping 33 [[Al-Qur’an]]. Tegesé "ingkang nyekutoni".[[Surat]] ka-33 sajeroning [[al-Qur'an]]. Kapengkar déning 73 ayat, surat [[Madaniyah]], dimudunake sawisé [[surat Ali Imran]]. Dinamai ''Al-Ahzab'' kang ngandut arti golongan-golongan kang nyekutu karanaamarga ing sajeroning kandutan surat iki kapengkar uga ayat-ayat salah sijiné ya iku ayat 9 nganthi ayat 27 kang nguhubungake déning peperangan '''Al-Ahzab''', ya iku paperangan kang dilancarake déning wong-wong [[Yahudi]] kang nyekutu déning kaum [[munafik]] uga wong-wong [[musyrik]] déning wong-wong [[mukmin]] ing [[Madinah]].
{{alquran}}
 
 
 
{{islamIslam-stub}}
352.737

besutan