Kamboja: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: senadyan → sanadyan, padunung → sing ndunungi
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: senadyan → sanadyan, padunung → sing ndunungi)
sovereignty_type = [[Kamardikan]] |
established_events = - Proklamasi<br />- Diakoni |
established_dates =00 Saka [[PerancisPrancis]]<br />[[1949]]<br />[[1953]] |
currency = [[Riel]] <sup>1</sup> |
currency_code = KHR |
cctld = [[.kh]] |
calling_code = 855 |
footnotes = <sup>1</sup> Dhuwit lokal, senadyansanadyan [[Dolar AS]] isih sering dipigunakaké.
}}
 
'''Kamboja''' iku nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Kutha krajané ya iku [[Pnom Penh]] Nagara iki nduwésing padunungndunungi kurang luwih 14 yuta jiwa lan jembaré ana 181.040&nbsp;km².
 
[[Kategori:Kamboja]]
352.737

besutan