Géorgia: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi (2)
(→‎Saarah: éjaan, replaced: nemokaké → nemu)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi (2))
{{Georgia infobox}}
 
'''Georgia''' (საქართველო '''''Sakartvelo''''' sajeroning [[basa Georgia]]; kaloka wiwit taun [[1990]] nganti [[1995]] minangka '''Républik Georgia''') iku nagara trans bawana ing sisih [[wétan]] [[Segara Ireng]] ing sisih kidul [[Kaukasus]] antara bawana [[Éropah]] lan bawana [[Asia]]. Tilas republik ing [[Uni Soviet]] iki wewatesan karo [[Ruslan]] ing sisih [[lor]], [[Turki]] ing sisih [[kidul-kulon]], [[Armenia]] ing sisih [[kidul]] sarta [[Azerbaijan]] ing sisih [[wétan]]. Jembar wewengkon Georgia 69.700 km², lanthi padunungsing ndunungi 4,4 yuta jiwa (ora kalebu [[Abkhazia]] lan [[Ossetia Kidul]]), 84% saka gunggung padunungsing ndunungi arupa ètmis Georgia.
 
== Saarah ==
348.872

besutan