Garung, Wanasaba: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Géografi lan demografi: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi (2)
(éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi (3), propinsi → provinsi, Geografi → Géografi)
(→‎Géografi lan demografi: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi (2))
Kacamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 15’ 20’’ nganti 70 18’ 00’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 53’ 52” nganti 1090 59 52’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 8&nbsp;km saka kutha krajan Kabupatèn Wanasaba lan 129&nbsp;km saka kutha krajan Provinsi Jawa Tengah (Semarang). Jembar wewengkon Kacamatan Garung 5.122,03 ha (512,20&nbsp;km) utawa 0,05 % saka jembaré wewengkon Kabupatèn Wanasaba<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/garung/8kelompokdata.pdf Wanasaba dalam angka]</ref>. Komposisi tata guna lahan arupa lahan sawah 288,76 ha (5,64 %), tanah garing 3.635,62 ha (70,98 %), alas Nagara 841,11 ha (16,42 %), Perkebunan Nagara/swasta 109,45 ha (2,14 %) lan lahan liya 247,09 ha (4,82 %).
 
Cacahing padunungsing ndunungi taun ana 2008 50.363 jiwa lan ing taun 2009 ngalami penambahan dadi 51.384 jiwa utawa tuwuh watara 1.02 %/taun.
 
Sacara administratif kacamatan Garung dumadi saka 14 désa lan 1 kalurahan, ya iku<ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Sirusa BPS 2007: Data kalurahan/désa ing Kacamatan Garung]</ref>:
352.737

besutan