Kiribati: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé
(éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan, klompok → golongan)
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
 
|footnotes=
}}
'''Républik Kiribati''' ([[basa Inggris]]: ''Republic of Kiribati''), [[International Phonetic Alphabet|dipocapaké]] {{IPA|/kiribas/}}, iku nagara [[kapuloan]] sing dumunung ing [[Samudra Pasifik]]. Ka-telung puluh telu [[atol]] nagara iki kasebar sadawané 3.500.000 km² ing cedhak [[khatulistiwa]]. Jenengé ya iku [[transliterasi]] "Gilberts", jeneng [[basa Inggris]] kanggo golongan kapuloan paling gedhé dhéwé, Kapuloan Gilbert sajeroning [[basa Kiribati]].
<!--
== Sejarah ==
348.872

besutan