Zenica: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé
(→‎top: éjaan, replaced: industri → indhustri, Padunungé → Sing ndunungi)
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
[[Gambar:Zenica night.jpg|thumb|200px|Zenica ing wayah wengi]]
'''Zenica''' ([[Sirilik]]: ''Зеница'') iku sawijining [[kutha]] indhustri lan kutha paling gedhé dhéwé katelu lan munisipalitas ing [[Bosnia-Herzegovina]]. Kutha iki minangka kutha krajan [[Kanton Zenica-Doboj]] ing [[Federasi Bosnia-Herzegovina]]. Sing ndunungi cacah 170.000 jiwa ([[2007]]) kanthi jembar wewengkon 499,7 km².
 
== Kutha kembar ==
352.737

besutan