Hatta Rajasa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: diduwéni → diduwèni
(éjaan, replaced: biasa → biyasa (2), konsentrasi → konsèntrasi, Korea → Koréa (2), Mei → Mèi (3))
(→‎top: éjaan, replaced: diduwéni → diduwèni)
}}
 
'''Ir M Hatta Rajasa''',({{lahirmati|[[Palembang]], [[Sumatera Selatan]]|18|12|1953}}) pangusaha lan [[CEO]] kang sukses kang saiki konsèntrasi dadi politisi <ref name="hatta">[http://www.tokoh-indonesia.com/ensiklopedi/h/hatta-rajasa/biografi/index.shtml biografi Hatta Rajasa] dipununduh tanggal 29 Juni 2011</ref>. Sawisé mlebu parté, kabèh perusahaan kang diduwénididuwèni déning Hatta Rajasa di edol, Hatta uga dianggep dadi penganut [[pluralisme]] ning polotik, lan anduwèni obsesi dadi [[politisi]] nagarawan kang ngatumakaké kapentengan rakyaté.<ref name="hatta"/> Wus biyasa kerja abot, jujur, mandiri lan biyasa kerjasama awit cilik. Sekjen Parté Amanat Nasional iki, dipercaya kanggo nunjukake ''integritas'' lan ''kapasitas''é njabat dadi Menristek ning Kabinet Gotong-Royong lan dadi Menteri Perhubungan ning Kabinet Indonésia kang anyar.<ref name="hatta"/>
 
== Pendidikan ==
352.737

besutan