E=mc²: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nilai → aji, sacara → kanthi
(→‎Sajarah lan konsekuensiné: éjaan, replaced: sadhurungé → sadurungé)
(→‎top: éjaan, replaced: nilai → aji, sacara → kanthi)
[[Gambar:Relativity3 Walk of Ideas Berlin.JPG|thumb|Rumus [[Einstein]] th 1905 dipajang dhuwuré nganti 3m ning [[Berlin]]]]
 
'''''E = mc''<sup>2</sup>''' sajeroning [[fisika|ngèlmu fisika]] ya iku [[rumus]] kang sering metu lan wigati banget nalika njlèntrèhaké ''persamaan nilaiaji'' watarané [[ènergi]] (''E'') lan [[massa]] (''m''), kang dipadhakaké sacarakanthi langsung nganggo etungan konstanta kuadrat ''[[kecepatan cahya|laju cahya]]'' dalam [[vakum]] ( ''c'' <sup>2</sup> )
 
: '''<math> E = mc^2 \!</math>''',
348.872

besutan