Wong Sèrbi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Amerika → Amérika, suku bangsa → bebrayan, sacara → kanthi
(→‎top: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat)
(→‎top: éjaan, replaced: Amerika → Amérika, suku bangsa → bebrayan, sacara → kanthi)
|pop21 = 10.000 (2008)
|ref21 = <ref>[http://www.ine.es/prodyser/pubweb/anuario08/anu08_02demog.pdf ''Anuario Estadístico de España 2008'']. Instituto Nacional de Estadística. Population figures include Montenegro-born migrants.</ref>
|region22 = '''AmerikaAmérika Lor'''
|pop22 = '''250.000+'''
|ref22 =
|related-c =
}}
'''Wong Serbia''' ([[Aksara Sirilik Serbia]]: Срби Latin Serbia: Srbi) iku [[bangsa]] utawa [[suku bangsabebrayan]] sing manggon ing [[Éropah Tengah]] lan [[Balkan]]. Suku bangsa iki manggon ing wewengkon [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Bosnia-Herzegovina]] lan [[Kroasia]]. Bangsa Serbia uga dadi minoritas ing [[FYROM]] lan [[Slovenia]]. Bangsa iki sacarakanthi resmi diakoni minangka minoritas déning [[Rumania]] lan [[Hongaria]]. Ana [[diaspora Serbia]] sing cukup akèh ing [[Éropah Kulon]] (konsèntrasi ing [[Jerman]], [[Prancis]], [[Swiss]] lan [[Austria]]), lan uga ing [[Amérika Lor]]: [[Amérika Sarékat]] lan [[Kanada]].
 
== Rujukan ==
352.737

besutan