Mosul: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi
(→‎top: éjaan, replaced: negari → nagari, nggadhahi → gadhah)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
 
[[Gambar:Tigris river Mosul.jpg|thumb|200px|Kitha Mosul]]
'''Mosul''' inggih punika satunggaling kitha ing nagari [[Irak]], minangka kutha krajan Governorat Ninawa. Kitha punika muaranipun wonten [[Kali Tigris]] wonten 396 km saking lèr [[Baghdad]]. Wonten ing taun 2002 kitha punika gadhah gunggung padunungsing ndunungi 1.739.800 jiwa lan dados kitha paling ageng kaping tiga wonten Irak sasampunipun [[Baghdad]] saha [[Basra]].
 
[[Kategori:Kutha ing Irak]]
352.737

besutan