Jesse James: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: korban → kurban
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
(→‎top: éjaan, replaced: korban → kurban)
 
* [[Jessie lan James]] saka [[Team Rocket]], trio kejem fiktif lan tokoh [[komik]] (Meowth sing kaping-3) saka [[Pokemon]]
* [[Jessie James]], [[anak]] sing dadi korbankurban sajeroning [[panémbakan]] sing durung kabongkar nalika taun [[2006]] ing [[Inggris]].
* [[Jesse James (filem)]], [[filem]] [[taun]] [[1939]].
* [[American Experience: Jesse James]], dokumèntèr [[American Experience]] PBS saka taun [[2005]]
352.737

besutan