1977: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Kelairan: éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber
(éjaan)
(→‎Kelairan: éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber)
== Kelairan ==
* [[21 Juni]] - [[Dian David Michael Jacobs]]
* [[28 DesemberDhésèmber]] - [[Angelina Sondakh]]
 
== Seda ==
352.737

besutan