3 April: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: Komunis → Kuminis
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: Komunis → Kuminis)
== Kadadosan Wigatos ==
* '''[[1882]]''' - [[Durjana]] kawentar [[Amérika Sarékat]], [[Jesse James]] tiwas déning mimis rencangipun piyambak, Bob Ford, ingkang culika supados angsal kanugrahan.
* '''[[1922]]''' - [[Josef Stalin]] dados Sekretaris Jenderal [[Parté KomunisKuminis Uni Soviet]] ingkang sepindhah.
* '''[[2011]]''' - Bathang [[Air France Pamaburan 447|Air France Pamiberan 447]], ingkang ical ing [[Samudra Atlantik]] ing taun 2009, dipunpanggihi malih.
 
352.737

besutan