Yusuf: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: wafat → séda
(éjaan, replaced: Catatan sikil → Cathetan sikil, nduwèni → duwé, Sejarah → Sajarah, Asmané → Piyambaké)
(→‎top: éjaan, replaced: wafat → séda)
 
'''Yusuf''' ([[basa Arab|Arab]]<font size=4> '''يوسف''' </font>) (watara 1745-1635 SM) iku [[nabi]] [[agama samawi]]. Yusuf uga minangka salah siji saka 12 putra [[Yaqub|Nabi Yaqub]] lan minangka putu saka [[Ibrahim|Nabi Ibrahim]]. Yusuf diangkat dadi nabi ing taun 1715 SM lan ditugasaké dhakwah marang kaum [[Bani Israil]] lan [[Heksos]] ing [[Mesir]]. Piyambaké disebutaké kaping 27 sajeroning Al-Quran. Yusuf duwé 2 anak lanang lan 1 anak wadon lan wafatséda ing [[Nablus]] [[Palestina]].
<!--
== Genealogi ==
351.333

besutan