Wedhus: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Wedhus Boer: éjaan, replaced: genus → génus, rendah → cendhèk
(éjaan, replaced: genus → génus, lahir → lair, kakèyan → kakèhan, Wêdhus → Wedhus (11), wêdhus → wedhus (10))
(→‎Wedhus Boer: éjaan, replaced: genus → génus, rendah → cendhèk)
 
=== Wedhus Boer ===
Wedhus boer kalebu wedhus pedaging kang paling moncèr ing [[Indonésia]].<ref name="internet6"/> Wedhus jinis iki rikat banget gedhé lan duwé [[kualitas]] kang apik.<ref name="internet6"/> Saliyané iku [[wedhus Boer]] uga duwé daging kang rendahcendhèk [[kolésterol]], ora gampang kaserang lelara, lan gampang anggoné adhaptasi ing [[iklim]] lan sistem pemeliharaan.<ref name="internet6">[http://www.sabah.gov.my/kpd/projekkambingboer.html sabah.gov.my](dipunundhuh tanggal 24 Mèi 2011)</ref>
 
Wedhus Boer asalé saka [Afrika Selatan]].<ref name="internet7"/> Tembung Boer tegesé [[petani]].<ref name="internet7"/> Wedhus boer kalebu wedhus pedaging kang rikat banget gedhé.<ref name="internet7"/> Boboté wedhus bisa nganti [[35]]-[[45]] kg nalika umuré lima nganti enem [[sasi]].<ref name="internet7"/> Daging wedhus boer luwih akèh tinimbang [[wedhus lokal]].<ref name="internet7"/> Dagingé kurang luwih nganti 40%-50% saka bobot awaké.<ref name="internet7">[http://www.indonesiaboergoat.com/ind/whyraiseboergoat.html indonesiaboergoat.com](dipunundhuh tanggal 24 Mèi 2011)</ref>
352.737

besutan