Universitas: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pengetahuan → kawruh
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
(→‎top: éjaan, replaced: pengetahuan → kawruh)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Universitas''' iku [[pawiyatan luhur]] utawa ''perguruan tinggi'' sing nyelenggarakaké [[pendhidhikan akademik]] lan/utawa [[pendhidhikan vokasi|vokasi]] sajeroning kawruh (''ngèlmu pengetahuankawruh''), tèknologi, lan/utawa seni lan yèn ngebaki syarat bisa nyelenggarakaké [[pendhidhikan profèsi]]. Tembung universitas asal saka [[basa Latin]] sing tegesé ''umum lan menyeluruh''.
 
== Sajarah ==
348.872

besutan