Gendéra Bahrain: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: . → ., Februari → Fèbruari, kaperang → kapérang
(→‎top: éjaan, replaced: dèning → déning)
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., Februari → Fèbruari, kaperang → kapérang)
| Symbol={{FIAV|111111}}
| Proportion=3:5
| Adoption=17 FebruariFèbruari 2002
}}
 
'''Gendéra [[Bahrain]]''' kaperangkapérang saka [[garis]] [[putih]] ing sepertelon [[kiwa]] gendéra, lan liyané kanthi werna [[abang]]. Kalara werna kasebut bisa uga dipisahake déning lima [[segitelu]] werna putih kan awujud rupa [[graji]] .Abang ya iku werna kang tradisional (kuno) [[lempongan Pèrsi]]. Kalima pucuk segitelu ngelambangake cacahé lima pilar [[Islam]]. Désain gendéra iki memper karo wujud anané [[Gendéra Qatar]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan