Desain Grapis: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Sajarah: éjaan, replaced: penting → wigati (2), sijine → sijiné
(éjaan, replaced: gawe → gawé (2))
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: penting → wigati (2), sijine → sijiné)
 
== Sajarah ==
Sajarah desain grafis ga bisa pedhot teko sejarahperkembangan seni rupo. Karenanya, produk komunikasi visual paling tuwo sing tau tinemu ya iku lukisan gua ning Lascaux, [[Prancis|Perancis]], kiro-kiro asalé soko taun 15.000-10.000 SM.<ref>Meggs, Philip B., dan Alston W. Purvis. 2006.</ref> Simbol-simbol sing bentuk e ideogram iki ngembang dadi aksara sing saiki digawe lewat layar gawai. Temuan mesin cetak sing ngembang teko Tiongkok nganti Eropa uga dadi faktor pentingwigati gawé perkembangan kawitan desain grapis.
 
Henry Cole iku salah sijinesijiné uwong sing paling pengaruh ning dunyo pendidikan desain ana ing Inggris, dek e ngomong ana ing pemerintah 
yèn desain iku pentingwigati koyo ana ing jurnal sing judhul e '''Journal of Design and Manufactures'''. Dek e ngadakno '''The Great Exhibition '''kanggo ngerayakno muncul e teknologi indhustri modern lan desain model Victoria. 
 
== Rujukan ==
352.737

besutan