Wos: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Aspèk budaya lan basa: éjaan, replaced: mirip → mirib
(→‎Jinis lan warna wos: éjaan, replaced: sekedhik → sakedhik)
(→‎Aspèk budaya lan basa: éjaan, replaced: mirip → mirib)
Aspèk ‘budaya padi’ ing masarakat ngriku ing mangsa rumiyin, ugi katingal ing sapérangan rélièf candhi-candhi ing [[Jawa|Jawi]].
 
Ing budaya [[Banten]] dipunkenal beras (mliginipun dhaérah [[Serang]]), inggih punika beras kanthi kualitas paling saé (pulen) ingkang miripmirib raos ketan.
 
==Ugi pirsani==
348.872

besutan