Lindhu Samudra Hindhia 2004: Béda antara owahan

→‎Thailand: éjaan, replaced: luwih dikenal → kondhang
(éjaan, replaced: kilometer → kilomèter (2), sacara → kanthi)
(→‎Thailand: éjaan, replaced: luwih dikenal → kondhang)
 
=== Thailand ===
Ing [[Thailand]] akèh wisatawan manca kena bencana, mligi ing laladan [[Phuket]], ditaksir watara 4.500 kurban jiwa. [[Bhumi Jensen]], putné Raja Rama IX utawa luwih dikenalkondhang kanthi asma [[Bhumibol Adulyadej]] uga kalebu salah siji kurban. Bhumi Jensen isih yuswa 21 taun.
 
=== Maladewa ===
352.737

besutan