Universitas Cambridge: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: paling tuwa → tuwa dhéwé
(→‎top: éjaan, replaced: Nobèl → Nobel (3), pedunung → sing ndunungi)
(→‎top: éjaan, replaced: paling tuwa → tuwa dhéwé)
}}
 
'''Universitas Cambridge''' ([[Basa Inggris|Inggris]]: ''Cambridge University''; [[Basa Latin|Latin]]: ''Universitas Cantabrigiensis'') iku [[universitas]] paling tuwa dhéwé kaloro ing donya, kanthi sarat mlebu sing paling ketat ing [[Karajan Manunggal]].
 
Cathetan wiwitan wis ora kasimpen manèh, nanging universitas iki tuwuh saka sawijining perhimpunan sarjana ing kutha [[Cambridge, Cambridgeshire]], [[Inggris]], kemungkinan dibentuk taun [[1209]] déning [[sarjana]] sing kabur saka [[Universitas Oxford]] sawisé ana pasulayan karo sing ndunungi kutha kasebut. <sup> Rujukan ?</sup>
352.737

besutan