Wong Banjar: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau
(→‎Populasi suku Banjar: éjaan, replaced: ka- → angka)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
}}
 
'''Wong Banjar''' utawa '''Sukubangsa Banjar''' <ref>[http://www.joshuaproject.net/people-profile.php?peo3=10658&rog3=ID Banjar of Indonésia]</ref> iku [[bebrayan]] sing manggon sapérangan gedhé [[wewengkon]] [[Provinsi]] [[Kalimantan Kidul]], lan wiwit abad kaping-17 wiwit manggon ing sapérangan [[Kalimantan Tengah]] lan sapérangan [[Kalimantan Wétan]] mligi [[kawasan]] dhataran lan pérangan hilir saka Laladan ilèn Kali (DAS) ing wewengkon kasebutmau.
 
== Sistem paseduluran ==
352.737

besutan