Putih: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau
(éjaan, replaced: cahaya → cahya, dasar → dhasar, Dhaptar → Pratélan, Galeri → Gladri, liyane → liyané, nduweni → duwé, ngasilake → ngasilaké, Sakjroning → Sajeroning, sakpanunggalipun → sapanunggalanipun, tua → tuwa, umumé →...)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
[[Gambar:Color icon white.svg|thumb|200px|Werna putih]]
 
'''Putih''' ya iku kagolong salah sijiné werna sajeroning [[werna]] netral <ref name="buku1">[[Warna]] Dalam [[Seni rupa]].Susanto Mikke.Hal.176.Cendela.[[2001]].[[Jogjakarta]]</ref>.Werna putih ana ing njaba bunderan kulawarga werna primer, sekunder lan tersier uga bisa kalebu ing werna ''akromatik''<ref name="internet2"/>. Asring kasebutmau uga werna putih, werna kang ngadeg dhéwé sak njabané werna [[ireng]] , [[abang]] lan [[biru]].Ing [[seni rupa]] werna putih kagolong werna kang bisa dipadukake karo werna liya lan mumpangaté kanggo netralake werna liyané supaya serasi utawa pantes.Werna putih akèh kang nganggep werna kang ora kagolong ing kulawarga werna,asebab bisa di campur karo werna liyané (netral)<ref name="internet2"/>. Mantulé [[cahya]] putih bisa uga kacipta ing sajeroning campuran [[Spektrum optik|spektrum]] [[werna dhasar]], utawa werna [[abang]], [[ijo]], lan [[biru]], semana uga cahyané kang dikasilake.
 
== Mumpangat ==
352.737

besutan