Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: : → :
(→‎Géografi: éjaan, replaced: ing antara → antarané)
(→‎top: éjaan, replaced: : → :)
|}
 
'''Kabupatèn Sarmi''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané : [[Sinak, Pucuk Jaya|Sinak]] lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 35.589 km² utawa --- hèktar. Kabupatèn iki minangka pecahan saka [[Kabupatèn Jayapura]], lan diwangun adhedhasar Undhang-undhang nomer 26 Taun 2002.
 
== Géografi ==
352.737

besutan