Mi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: sedina → sadina (2)
(→‎Cara Nggawé Mie: éjaan, replaced: dibentuk → diwangun)
(éjaan, replaced: sedina → sadina (2))
 
== Jinis-jinis Mie ==
* Mie Seger, ya iku mi kang wis ora ngalami pangolahan lanjutan. Biyasane mung tahan sedinasadina amarga kandhutan banyu kang dhuwur, ya iku 35%. Mi seger biyasane kanggo nggawé [[mi ayam]].
* Mie Teles, ya iku mi kang didol sajeroning kahanan teles. Kandhutan banyune dhuwur tekan 52% mula mung tahan 40jam.
* Mie Garing utawa mi [[endhog]], amarga prosès nggawéne ditambahi endhog utawa glepung endhog. Bisa tahan suwé amarga kandhutan banyune mung 13%, biyasa digawé bahan kanggo nggawé mi goreng..
* Manawa tuku mie sajeroning kemasan, gatekake tanggal kedaluarsane, kawutuhan wadhah lan nomor register saka POM.
* Godhog mie garing kanthi suwé lan umub, wektune sawetara 4-5 menit.
* Mie teles akèh kandhutan banyune saéngga gampang rusak. Jinis iki mung tahan sedinasadina, sakluwihe, kualitas rasa, tekstur, lan hygiene bakal mudhun.
* Aja nggodhog utawa masak mie kesuwen amarga teksture bakal rusak lan ora kenyal manèh.<ref name="internet 6"/>
 
352.737

besutan