18 Oktober: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Novel → Novèl)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 18 [[Oktober]] ''' punika, dinten ingkang kaping 291 utawi 292 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan