1 Dhésèmber: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(éjaan, replaced: Rusia → Ruslan, khusus → mirunggan, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Desember → Dhésèmber (3), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 1 [[Dhésèmber]] ''' punika, dinten ingkang kaping 335 utawi 336 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
348.872

besutan