Warsawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nomor → nomer
(éjaan, replaced: propinsi → provinsi, kilometer → kilomèter, paling tuwa → tuwa dhéwé)
(→‎top: éjaan, replaced: nomor → nomer)
| [[Padunung]]: || 1 726 581 (2014) jiwa (aglomerasi: 2,87 yuta jiwa)
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomornomer kendaran motor: || <tt>W</tt>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || [http://um.warszawa.pl/ um.warszawa.pl]
348.872

besutan