Drona: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pagesanganipun: éjaan, replaced: kenging → kénging
(→‎top: éjaan, replaced: ''']] → ]])
(→‎Pagesanganipun: éjaan, replaced: kenging → kénging)
== Pagesanganipun ==
Nalika taksih enem Drona kagungan asma timur (''nama kecil'') Kumbayana. Wonten ing salah satunggalipun versi, Kumbayana punika putranipun Resi Baratmadya saking Argajembangan kaliyan Dèwi Kumbini.
Ing versi ingkang sanès, Kumbayana punika kagungan garwa [[Dèwi Wilutama]] ingkang dados [[jaran]] amargi kengingkénging sepatanipun déwa.
Ing [[Bharatayudha]], Drona dipunperjaya pati déning [[Drestadyumna]].
 
352.737

besutan