Fardhu 'ain: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: : → :
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Jroning → Sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: : → :)
'''Fardhu 'Ain''' iku status hukum saka sawijining aktivitas ing agama [[Islam]] sing wajib diayahi déning kabèh individhu sing wis ngebaki syarat. Sajeroning agama Islam, ninggal aktivitas sing hukumé Fardhu 'Ain bakal nyebabaké dosa.
 
Klebu sajeroning aktivitas iki :
* [[Salat Limang Wektu]]
* [[Pasa (Islam)|Pasa]]
352.737

besutan