Adriano Leité: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: julukan → jejuluk
(→‎top: éjaan, replaced: Februari → Fèbruari, meter → mèter)
(→‎top: éjaan, replaced: julukan → jejuluk)
|ntupdate = [[18 Juni]] [[2008]]
}}
'''Adriano''' utawa lengkape '''Adriano Leite Ribeiro''' lair tanggal [[17 Fèbruari]] [[1982]] ing [[Brazil]], dhuwure ya iku 189 cm, éntuk julukanjejuluk '''L'Imperatore''' (The Emperor).
 
[[Kategori:Pamain bal-balan Brasil|Ribeiro, Adriano Leite]]
348.872

besutan