Diesel: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: werna → warna
(éjaan, replaced: ) → ), ( → ( (2), : → :, kandutan → kandhutan, tertemtu → tinamtu, duwur → dhuwur (5))
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna)
 
[[Mesin]]-mesin kanti putaran kang rikat (>''1000rpm'') mbutuhaké bahan bakar kanti karakteristik tinamtu kang béda karo lenga diesel. Karakteristik kang diperlokaké ana sesambungané karo ''auto ignition'' (kemampuan empan dhéwé), gampang mili ing sajeroning saluran bahan bakar, kemampuan kanggo ''teratomisasi'', kemampuan [[lubrikasi]], aji kalor lan karakteristik liya. Bahan bakar solar duwé sipst-sipat utama, ya iku:
#Ora duwé wernawarna utawa rodok kuning lan mambu.
#Èncèr lan ora gampang dadi uwab ing suhu normal.
#Nduwèni titik empan kang dhuwur ([[40C]] nganti [[100C]]).
352.737

besutan