Wedhus: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, liar → alasan (3)
(éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, biyasané → lumrahé (2), werna → warna)
(→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, liar → alasan (3))
| subfamilia = [[Caprinae]]
| genus = ''[[Capra (génus)|Capra]]''
| species = ''[[Wedhus liaralasan|C. aegagrus]]''
| subspecies = '''''C. a. hircus'''''
| trinomial = ''Capra aegagrus hircus''
[[Gambar:Billy goat.jpg|thumb|Wedhus lanang diwasa]]
 
'''Wedhus''' (''Capra aegagrus hircus'') iku sub[[spésies]] saka wedhus alasan (liaralasan) ingkang jalaran alami kasêbar ing [[Asia Kidul-kulon]] (laladan "Bulan sabit yang subur" lan Turki) lan [[Éropah]].<ref name="internet1"/> Wedhus minangka [[kéwan]] [[ruminansia|memamah biak]] kang ukurané sêdhêng.<ref name="internet1"/> Wedhus liaralasan [[lanang]] utawa [[wadon]] duwé sungu sêpasang, nanging sungu ing wèdhus lanang|[[lanang] luwih gêdhé.<ref name="internet1"/> Lumrahé, wedhus duwé [[jénggot]], [[bathuk]] [[cêmbung]], [[buntut]] rada munggah, lan akèh-akèhé duwé [[wulu]] kasar.<ref name="internet1">[http://www.perniagaanmalaysia.com/xxxxxxx/RP_Kambing.pdf perniagaanmalaysia.com](dipunundhuh tanggal 24 Mèi 2011)</ref>
 
== Jinis ==
352.737

besutan